Προγράμματα

Κάντε την άσκηση τρόπο ζωής για καλύτερη υγεία & ποιότητα ζωής

Διαδικτυακά Mαθήματα
Διαδικτυακά Σεμινάρια

Ατομικά / Ολιγομελή τμήματα
Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Pilates

TRX

Yoga

Λειτουργική Άσκηση (Functional Training)

Fitness

Cross training / Circle training

Θεραπευτική Άσκηση

Ορθοσωμία

Φυσική Κατάσταση

Μυϊκή Ενδυνάμωση

Συμπληρωματική προπόνηση για αθλητές

Σύσφιξη

Πρόληψη & Αποκατάσταση Χρόνιων Παθήσεων

Πρόληψη & Αποκατάσταση Τραυματισμών

Προβλήματα Οσφυϊκής & Αυχενικής μοίρας

Σκολίωση – Κύφωση – Λόρδωση

Οστεοπόρωση

Αρθρίτιδα

Τρίτη Ηλικία

Εγκυμοσύνη – Λοχεία

Καταπολέμηση του άγχους – στρες & κατάθλιψης

PILATES: Η μέθοδος Pilates δουλεύει το σώμα εκ των έσω, δηλαδή από τις εσωτερικές μυϊκές ομάδες προς τις εξωτερικές και έτσι τα αποτελέσματά της έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από άλλες μορφές άσκησης. Δίνει έμφαση στη συγκέντρωση και ευθυγράμμιση του σώματος, τη συνειδητοποίηση και τον έλεγχο της κίνησης. Αποκαθιστά την μυϊκή ισορροπία, επιτυγχάνει σύσφιξη, βοηθά στη στήριξη του σώματος με σωστό τρόπο και χωρίς επιβάρυνση, δυναμώνει την οσφυϊκή μοίρα, αυξάνει την αντοχή, χαρίζει αρμονία στην κίνηση και σιγουριά, για να ανταπεξέλθει το άτομο στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η μέθοδος Pilates στηρίζεται στην αρχή ότι: η υγιής σπονδυλική στήλη είναι το κλειδί για καλή φυσική κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινά η δύναμη, η σταθερότητα και η ευελιξία του ανθρώπινου σώματος. Η ορθή στάση του σώματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ενώ η στήριξη αυτή είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, για την οξυγόνωση όλου του σώματος μέσω της σωστής αναπνοής και για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Στο Pilates, ο ασκούμενος μαθαίνει να ενεργοποιεί και να γυμνάζει τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους, να ενεργοποιεί την αναπνοή του καθοδηγώντας την κίνηση, να συγκεντρώνεται, να ισορροπεί, να ακολουθεί τον εσωτερικό του ρυθμό, να κατανοεί το ίδιο του το σώμα. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, ο ασκούμενος καταπολεμά τις αδυναμίες του και ανακαλύπτει τις δυνατότητές του, την απαραίτητη αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας.

Λειτουργική Άσκηση (Functional Training): Η λειτουργική άσκηση συνδυάζει αερόβια & αναερόβια άσκηση. Σκοπός της είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η καύση του λίπους, η αύξηση της δύναμης , της ευλυγισίας & της αντοχής, καθώς και η σημαντική διέγερση του νευρικού συστήματος. Χρησιμοποιούνται αλτήρες, μπάρες, το βάρος του σώματος, μπάλες, λάστιχα, ράβδοι γυμναστικής, δίσκοι ισορροπίας, ιμάντες αιώρησης, reformer κτλ.

TRX (Ιμάντες αιώρησης): Περιλαμβάνει ιμάντες με λαβές εξαρτώμενους από ψηλά, για την εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων χρησιμοποιώντας το βάρος του ίδιου του σώματος. Έμφαση σε πολυαρθρικές ασκήσεις (συμμετοχή περισσότερων από μία μυϊκών ομάδων) συμβάλλοντας επιπλέον και στην καύση λίπους. Παρέχει ρυθμιζόμενη αντίσταση για όλα τα επίπεδα αθλουμένων. Βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό των μυών.

YOGA: Ολιστική μέθοδος άσκησης, καθώς οι κινήσεις & στάσεις (άσανας) του σώματος ασκούν ήπια διέγερση στους μύες, στα εσωτερικά όργανα, στο σκελετό & στο νευρικό σύστημα, βοηθώντας στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας την ευλυγισία & τη δύναμη. Οι αναπνευστικές ασκήσεις (παναγιάμα) επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της «ενέργειας» στο σώμα, μειώνοντας την ένταση & το στρες

Υπαίθριες Δραστηριότητες - Άσκηση στη Φύση

Ουδεμία σχέση έχουμε με άλλη επιχείρηση που έχει το ίδιο όνομα.
«Η ποιότητα δεν αντιγράφεται».
Επιλέξτε τους ειδικούς, εξειδικευμένους & άρτια εκπαιδευμένους, επιλέξτε σωστά.