Βιογραφικό

Επενδύουμε στην εξειδίκευση και στην πολυετή εμπειρία μας.

Η Μαρίνα Μιχαηλίδου είναι Διδάκτορας κινησιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητες: Μαζικό Αθλητισμό – Αναψυχή, Οργάνωση – Διοίκηση Αθλητισμού και Σκοποβολή. Από το 2003 έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση την «Άσκηση & Υγεία».

Παράλληλα δίδαξε από το 2005 στο Α.Π.Θ.: Μαζική Άσκηση, Άσκηση & Γυναίκα, Άσκηση & Τρίτη Ηλικία, Αναψυχή – Τουρισμό & Περιβάλλον και Υπαίθριες Δραστηριότητες. Ως ερευνήτρια πραγματοποίησε παρεμβατικό πρόγραμμα: «Άσκηση σε ιαματικό νερό» και εξέτασε τις λειτουργικές προσαρμογές ατόμων τρίτης ηλικίας σε εντατικό πρόγραμμα άσκησης σε ιαματικό νερό. Επίσης ερεύνησε πως επιδρά η καταπιεστική συμπεριφορά των προπονητών στην αθλητική καριέρα των αθλητών. Σε πανελλαδικό επίπεδο εξέτασε το προφίλ και τη συμπεριφορά των δυτών αυτόνομης κατάδυσης.

Από το 1998 πραγματοποιεί προγράμματα άσκησης σε εργαζόμενους και σε ειδικές ομάδες ατόμων με παθήσεις (οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, καρδιοπάθεια, προβλήματα οσφυϊκής και αυχενικής μοίρας, εγκυμοσύνη) και προγράμματα πρόληψης και αποκατάστασης.

Το 2001-2005 ήταν εκπαιδεύτρια στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.), καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (Σ.Υ.Δ.) καθώς και σε ΤΕΕ και ΙΕΚ.

Υπήρξε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ και της Αθήνας.

Έχει διακρίσεις στον αθλητικό, πανεπιστημιακό και εκπαιδευτικό χώρο, καθώς και πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Η πολύχρονη προϋπηρεσία της και εξειδίκευση στον τομέα «Άσκηση και Παθήσεις», αποτέλεσαν το ερέθισμα για να δημιουργήσει το δικό της χώρο, το studio «Άσκηση – Υγεία – EVEXIA».

Ουδεμία σχέση έχουμε με άλλη επιχείρηση που έχει το ίδιο όνομα.
«Η ποιότητα δεν αντιγράφεται».
Επιλέξτε τους ειδικούς, εξειδικευμένους & άρτια εκπαιδευμένους, επιλέξτε σωστά.